Konec snu: Zbyněk z Love Islandu musel pod kudlu. Cítím hrozné zklamání, přiznal

[chooze:gallery;value:29424]

Účastníkovi reality show Love Island Zbyňkovi se smůla lepí na paty. Před několika měsíci ho oslovil Oktagon s nabídkou zápasu, kterou bez váhání přijal, během náročné přípravy v Thajsku se mu však do lokte dostala infekce. "Byl jsem bez zranění, na tréninku vše klapalo, jak mělo, a těšil jsem se na zápas. Tři dny před odletem do Čech mi trochu zčervenal loket. Ovšem to jsem nijak neřešil a trénoval jsem dál," popsal model.

"Následné dny mi loket začal natékat a na konci se udělala malá boule. Dostal jsem antibiotika a poslední den jsem byl bez tréninku. Ovšem stále jsem byl připravený na zápas. V den odletu už loket nevypadal vůbec hezky a začínal jsem se obávat," přiznal Vlček a ve středu ráno navštívil v Česku lékaře.

[chooze:article;value:502201]

Diagnóza byla horší, než očekával. "Když se na to ráno doktor podíval, řekl, že to musí jít okamžitě z těla ven, a šel jsem pod kudlu. A se zápasem ať nepočítám. V tu chvíli jsem nevěděl, co říci, zkrátka jsem tomu nechtěl věřit," popsal zdrcený účastník Love Islandu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Zbyněk Vlček (@zbynekvlcek)

Na sál musel hned. "Jednalo se o infekční onemocnění, které je potřeba okamžitě z těla odstranit. Bohužel jsou tyto infekce v thajském dusném prostředí poměrně běžné a mně se to tentokrát nevyhnulo. Taková je realita, člověk to musí přijmout a jít dál. Cítím obrovské zklamání," uzavřel krasavec.

[chooze:article;value:514287]

Není to jediná špatná událost, která ho v posledním roce potkala. Na ostrově si našel lásku Sabinu Karáskovou, která se s ním brzy po návratu rozešla a chvíli poté začala randit s profesionálním MMA bijcem Machmudem Muradovem. Naděje, že někdy Zbyněk rivala v lásce vytrestá alespoň v kleci, se tak asi rozplynula.

Muradov a Sabina z Love Islandu letos v březnu potvrdili svůj vztah:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.