Konec všem spekulacím. Umělá inteligence ukázala Putina v roce 2036

Prezidentské volby jsou v Rusku naplánované na březen příštího roku. Putin by podle agentury AP měl znovu kandidovat a neočekává se, že by prohrál. Podle pozorovatelů nejsou totiž volby svobodné, navíc nemá žádného významného protikandidáta. Deník Metro tak pomocí umělé inteligence ukázal, jak by mohl vypadat v roce 2036, kdy už by podle ústavy mělo období jeho vlády definitivně skončit.

Na obrázku je vidět, jak by se na šéfovi Kremlu podepsalo stáří. Zemi by mohl vládnout 84letý šedivý děda s výraznými vráskami.

Putin je s přestávkou prezidentem už od roku 2000. Výjimkou jsou roky 2008 až 2012, kdy byl premiérem, zatímco na prezidentském křesle "zaskakoval" Dmitrij Medveděv. Ruská ústava umožňuje Putinovi nepřetržitě vládnout ještě několik let.

[chooze:article;value:527879]

Není ale jisté, že se toho dožije. Médii v posledních letech otřásají informace o jeho chatrném zdraví. Spekuluje se o Alzheimerově chorobě či rakovině. 

Navíc nikdo pořádně neví, jestli má v Kremlu tak silnou pozici, jak to na první pohled vypadá. Pochyby o tom vzbuzuje i nedávné tažení na Moskvu pod vedením jeho bývalého spojence Jevgenije Prigožina.

Podle umělé inteligence by Putin v roce 2036 vypadal takto:

​Putin dostal před kamerami záchvat. Ruka se mu vymkla kontrole​ (10/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.