Konference Equal Pay Day se blíží. I letos ji podpoří TV Nova

Už příští týden budou mít lidé jedinečnou příležitost si v Česku poslechnout úspěšné osobnosti a nechat se od nich mentorovat. V Praze totiž začne mezinárodní konference Equal Pay Day s podtitulem Příležitost, na které vystoupí přes 150 osobností a mezi nimi 80 žen z desítek různých oborů. Konference se koná od 11. do 12. dubna.

Mezi hosty nebudou chybět ani zástupci TV Nova, která je jedním z hlavních sponzorů této akce. Na konferenci tak bude vystupovat například reportérka Linda Nguyenová, jejíž tvář dobře znají diváci Televizních novin i pořadu Na vaší straně.

[chooze:article;value:542084]

​Nguyenová bude mluvit o příležitostech v médiích. "Téma jsem si vybrala, protože mě samotné se teď velké příležitosti dostalo a chtěla bych předat své zkušenosti a rady. V souvislosti s letošním tématem konference bych byla ráda, kdyby všechny ženy měly po letech práce nejen vidinu kariérního postupu, ale hlavně i férového platového ohodnocení," řekla Nguyenová.

Kromě ní se ale na konferenci objeví například filmařka a kreativní producentka TV Nova a Voyo Klára Follová, HR manažerka Lucie Burdy nebo moderátorka Hana Jelínková. Ty všechny nabídnou příběhy a koučink, které posluchačům pomohou splnit si své sny.

Konference Equal Pay Day upozornila na nerovnost platů mužů a žen i loni. I tehdy ji TV Nova sponzorovala (3/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.