Margita ukázal Hanku v jiném světle. Fotky odhalily, jak ji vídal jenom on

[chooze:gallery;value:33005]

​Margita své sledující potěšil sérií snímků z exotické dovolené. Skrze ně zavzpomínal na zesnulou Zagorovou a ukázal, jak si dovedla užívat života. "Dnes cestuji v čase díky fotografiím z naší společné dovolené v Dubaji," napsal vdovec ke kouzelným fotkám.

Doplnil k nim i několik úsměvných poznámek, které chvíle s Hankou trefně vystihují. "Hana Zagorová, buď sexy, zpátky v čase, Dubai, dovolená," dodal Margita. Na jednom ze snímků má totiž zpěvačka veselé tričko právě s nápisem "Buď sexy", na dalším snímku zase svého muže neposedně pošťuchuje.

[chooze:article;value:550416]

Fotografie neudělaly radost pouze Margitovi, ale také jeho přátelům a známým. "Krásné fotky a krásná Hanička, Štefíčku," napsala pod příspěvek moderátorka TV Nova Lucie Borhyová. Snímky zahřály u srdce i herečku Dagmar Havlovou. "Krásné vzpomínky," reagovala.

Milé reakce hvězdných dam nezůstaly bez odezvy. "Ano, krásné," dodal potěšeně Margita. "Moc tě zdravím, Lucinko," vzkázal po chvíli Borhyové.

Podle fanoušků by měl opěrní pěvec sdílet víc takových vzpomínek na Zagorovou. "Hanička krásná jako vždy a její milý úsměv. Víc takových fotografií, které potěší," zadoufal jeden z Margitových sledujících.

Pocta Haně Zagorové. Byla nádherný člověk, vzpomínali její přátelé (2/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.