Kontrola kempů na východě Čech. V tom na Pecce se určitě nudit nebudete

Za poslední roky tu udělali obrovský pokrok. Ubytovat se tu můžete se stanem, v karavanu, čtyřmístných chatkách nebo ve srubech pro několik rodin. "Míst je tu pro 148 lidí v chatkách, rozšířili jsme plochy pro karavany a stany, těch se sem vejde 130 stanů a 130 karavanů, všude jsou přípojky na elektřinu," řekl provozní kempu Jaroslav Hudec.

Auta můžete za poplatek zaparkovat přímo u stanu nebo u chatky. V kempu je velké koupaliště. Vodu ale vyhřívá pouze sluníčko. Kemp Pecka je zaměřený na sportovce, jsou tu pískové i antukové kurty, horolezecká stěna, basketbalové koše, pingpongové stoly a několik hřišť pro děti. "Máme i nějaké animační programy pro děti, na horolezeckou stěnu máme školeného instruktora," poznamenal Hudec.

[chooze:article;value:562789]

​Snídani si můžete objednat v místní restauraci, na osobu tu zaplatíte 140 korun. Kromě hospody je tu ještě další občerstvení a cukrárna. Sociálních zařízení je tu hned několik. Výhodou jsou i společné lednice, sporáky a mikrovlnky. Záchody jsou čisté, teplá voda ve sprchách je na žeton, který stojí 25 korun. Teplá voda teče 5 minut.

Celý kemp je prostorný a čistý, tráva posekaná, odpadkových košů dostatek. Pokud potřebujete dokoupit potraviny, obchod je v obci. Když se chcete vydat na výlet po okolí, počítejte s tím, že bez kola nebo auta se neobejdete. Do Krkonoš je to slabá hodinka, do zoo ve Dvoře Králové nad Labem zhruba 30 minut. V okolí jsou cyklotrasy, na hrad Pecka je to několik minut pěšky.

"Jezdíme sem pravidelně, vždycky první týden v červenci, služby super, je tu čisto. Mám tu už kamarády, dáme fotbal, jsou tu kurty, to mě baví," svěřili se štábu televize Nova turisté.

Veškeré sportovní vybavení si můžete půjčit na recepci, v kempu se dokonce pořádají nohejbalové nebo volejbalové turnaje a v letní sezoně i koncerty. Na rovinu, stačí, když vám vyjde počasí a na Pecce se nudit nebudete.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.