Krampol míří do pečovatelského domu. Už mě nebaví podpásovky, vzkazuje

[chooze:gallery;value:29881]

​Jiří Krampol se bude stěhovat. Rozhodl se, že přijme nabídku lékařů a přesune se do domova s pečovatelskou službou. Striktně však odmítá jakékoliv zvěsti, že by mělo jít o domov pro seniory. "To není žádný domov důchodců, ale domov s pečovatelskou službou. Psali, že půjdu do LDN nebo domova důchodců. Bolí mě koleno, proč bych chodil do domova důchodců, z jakého důvodu?" svěřil se pro TN.cz Krampol.

"Tady mi normálně nabídli domov s pečovatelskou službou. To je byt, kde jsou sestry a kde se o vás jako postarají, aby vám pohlídali léky. Ale žádný domov důchodců to není, proboha," vysvětlil herec, který aktuálně čeká, až se pro něj v domově uvolní místo.

[chooze:article;value:537702]

Poslední týdny strávil v nemocnici, ale už se cítí mnohem lépe. "Já mám chronický katar průdušek, má to celá naše rodina. Teď jsem dostal zápal plic, tak jsem tu byl s ním," ozřejmil Krampol. Vadí mu však, že jeho neštěstí je pro některé lidi terno. "Tyhle podpásovky už mě nebaví. Lidi by měli ty lidi, co jsou v nemocnici, spíš podpořit, ne jako furt: Podívejte se, ten už skončil, ten vypadá," zalamentoval.

Vadí mu, že se o jeho zdravotním stavu konstantně objevují nepravdivé informace z náhodných zdrojů. "Mně to je úplně smrtelně jedno, ale ti doktoři jsou na mě naštvaní, protože se s mým jménem objevují diagnózy, které ani neexistují a dělají z těch doktorů idioty. Ti jsou pak naštvaní a všechno mi zakazují," postěžoval si herec.

Krampol exkluzivně: Nemoc je rodinné prokletí, dříve jsem o doktorech nevěděl (4/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.