Krampola zdrtila obžaloba Patrasové. "Dádo, nenič se!" vzkázal

[chooze:gallery;value:31794]

​Pro herce bylo zjištění, že jeho přítelkyně půjde za loňskou autonehodu k soudu, naprostým šokem. Tomu, že by zpěvačka byla schopná řídit pod vlivem, rozhodně nechce věřit. "Já nevím, jak to bylo, a nechci nikoho pomlouvat. Je mi to ale divné, protože vím, že Dáda Patrasová je chytrá ženská. To, jestli se někde napije, je možné, ale přijde mi to divný," svěřil se redakci TN.cz Jiří Krampol.

Na řízení v opilosti je prý herečka až moc chytrá. "Já jsem tu její nehodu neviděl. Ale pokud to udělala, tak je to blbý. Já jenom věřím, že Dáda je moc inteligentní na to, aby něco takového provedla. Nedovedu si to představit. Znám ji od 16 let, vlastně celý život, já si to nedovedu představit," opakoval překvapeně herec.

[chooze:article;value:511306]

Královnu dětských srdcí asi něco muselo trápit. "Myslím si, že to muselo být nějaké momentální pominutí smyslů, jinak by to neudělala. Musela být v nějaké stresové situaci," přišel s vysvětlením známý moderátor.

U soudu Patrasové každopádně přeje hodně štěstí. "Já doufám, že to dobře dopadne. Dádě přeju všechno nejlepší, aby se hlavně neničila, protože toho má holka dost," zastal se zpěvačky herec. Podle něj může bourat každý a vzhledem k tomu, že herečka během autonehody nikoho nezranila, nejde o nic vážného. "Zase taková tragédie to není, tak ťukne auto, to stačí vteřina," dodal Krampol.

[chooze:article;value:505352]

Když se ale dozvěděl, že Patrasové hrozí až tři roky za mřížemi, neměl slov. "To je hrozné. To bylo nějaké krátkodobé selhání, které se stane každému. Rozhodně jí držím palce, aby to dobře dopadlo. Mám ji rád, je to kamarádka, znala se s mými manželkami a zažila s námi spoustu věcí. I děti má báječný, ta rodina fungovala, a co měli s Felixem mezi sebou, do toho se zásadně nepletu," řekl komik.

Ani problém s alkoholem prý zpěvačka nemá. "Já s ní nebydlím, takže nevím. Byli jsme ale loni na dovolené a sem tam jsme si dali trochu vína, ale že by tam byla nějak ožralá, to ne," řekl herec o kamarádčině údajné závislosti.

Dagmar Patrasová měla autonehodu. Odmítla dechovou zkoušku (5/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.