Krutá pomsta po Výměně: Všechno je jinak, hádky rodin se vymkly kontrole

[chooze:gallery;value:35215]

Michal a Petra si prý z Výměny manželek nic neodnesli. "K nám do Výměny přišel špatnej člověk, takže mně to nic nedalo," řekl Michal. Podle Petry je rodina v pohodě, problém vidí v Nikole. "Ta je generál a nedává žádný prostor svému muži a Mirek je absolutní podpantoflák," nelíbí se Petře.

"To není žádný chlap, ten jejich vztah mi přijde z jeho strany falešnej. Řekl mi, co on rád dělá, a přitom to dělá kvůli ní. On se jí bojí. Byl ke mně upřímnější, než je možná ke svojí ženě. Říkal mi o ní dost intimní věci, které by chlap na svou ženu neměl nakydat cizímu člověku," doplnila Petra.

[chooze:article;value:546198]

​Na straně Michala a Nikoly to vřelo o poznání více a proběhlo i několik hádek. "Řekl jsem jí, že neuklízí tak dobře, jak říká. Dělala ze sebe něco víc, než byla," zmínil Michal. Ten se také hodně pohádal s tchyní, protože jí odmítl dát děti. "Tyhle spory s matkou byly už předtím, tímto to neskončilo, je to spíš horší," řekla nyní Petra.

I když si rodiny přislíbily, že budou v kontaktu, nakonec to úplně ztroskotalo. "S druhou rodinou se nevídáme, nejsme ani v kontaktu, takže to Nikola podle mě zakázala. Mirek dal údajně na sociální sítě to, jak po mně musel uklízet nějakou špínu, a hned mě bloknul, tak podle mě to byla práce Nikoly," podotkla Petra.

Nikola s Mirkem ale tvrdí, že všechno bylo jinak. "Mezi osmi očima mě zarazilo, že Petra vytahovala věci, které jsme si tady logicky vysvětlili. Oni nám pak po natáčení začali psát ošklivé zprávy. Předtím přede mnou neřekla ani půl slova, ani si nemyslím, že by měla sebemenší důvod se cítit nějak špatně," nechápe Mirek.

[chooze:article;value:545057]

​"Ale abych se zastala Petry, ty zprávy psal Michal. To rozpoutalo ty hádky přes sociální sítě. Michal psal hnusné zprávy s tím, že všechno vyhazují, že se mě štítí. Petra natočila svůj byt, kde nahrávala v koupelně, že nebylo vyleštěné zrcadlo. Nevím, co si tím chtěla dokázat nebo co to mělo znamenat," podotkla Nikola.

"Po té šílené zprávě od Michala jsem si ho zablokovala a Petru jsem zablokovala za tři dny taky. Ani s nimi nechci být v kontaktu. Ale jsem v kontaktu s babičkou, to si píšeme a voláme, ale s nimi ne," doplnila.

Pár přiznal, že Výměna jim pomohla v manželském životě. "Snažíme se spolu trávit víc času spolu, protože když už byl volný čas, tak jsme ho trávili s dětmi. Ale manželský život mezi námi upadal, takže se hodně snažíme zkoušet nějaké nové věci. Třeba jsme po 12 letech byli v divadle," řekl Michal nadšeně.

Podívejte se, jak na Výměnu vzpomíná Nikola s Mirkem:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.