Kvízovou dámu lidé poznávají všude: Fanoušci mi posílají i dárky, říká lovkyně

[chooze:gallery;value:33331]

​Největšími fanynkami lovkyně Kvízové dámy jsou její dcery. "Já jsem ráda, že z toho mají radost. Manžel snad také. Oni mi i říkali, ať jdu na ten konkurz," zmínila Jandová. Účast v televizním pořadu s sebou nese i popularitu. "Lidé mě poznávají hodně. Třeba na ulici, v autobusu, v obchodě, zkrátka všude. Jsou milí a nás lovce obdivují, takže z toho mám radost," doplnila. 

A protože není Dagmar na sociálních sítích, mají k ní trochu složitější cestu. I tak jí ale píšou stovky z nich. "Nejčastěji do práce nebo do televize, moje e-mailová adresa je také dostupná. Občas mi také chodí balíčky s dárečky. To jsou spíš věci na parádu jako perličky a brože," řekla lovkyně.

[chooze:article;value:522911]

​Množství ctitelů a život ve světle reflektorů by mohl být zatěžkávací zkouškou pro nejeden vztah. To ale neplatí pro Jandovou a jejího manžela, kterým to klape už čtvrt století. "Myslím, že po těch letech už si navzájem věříme. Myslím, že ví, že nemá důvod žárlit. Já také nejsem žárlivý typ a nežárlím," nastínila.

Láskyplný vztah je podle ní základem šťastné rodiny. S manželem se totiž i po letech shodnou v důležitých životních otázkách. "Myslím, že respektujeme své koníčky, názor na svět máme stejný, a to je nejdůležitější," míní Jandová s tím, že na děti ale moc přísná být neumí. "Ale když něco považuju za důležité, tak si to prosadím," řekla rozhodně.

Ale jinak doma ostrou Kvízovou dámu určitě nenajdete. Ta číhá jen ve studiu. "Trošku to jako roli vnímám, ale na nic si nehraju a jsem sama sebou. Takže je to dost podobné Dáše Jandové," uzavřela lovkyně. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.