Laura nedýchá, křičeli kamarádi. Dcera Dary Rolins se otrávila alkoholem

[chooze:gallery;value:36532]

​Dcera Dary Rolins a Matěje Homoly má s rodiči krásný vztah. Teď přiznala, že se otci nebojí svěřit s ničím, vždy se ji totiž snaží pochopit. "Jednou jsem byla někde ve tři hodiny ráno a otrávila jsem se alkoholem. Táta pro mě přijel, to bylo naposledy, co jsem pila, a táta to pochopil," svěřila se Novinkám Laura.

Známého rockera, který má s večírky bohaté zkušenosti, to očividně moc nezaskočilo. "To bylo vtipný. Ve dvě ráno za mnou přišlo do postele několik teenagerů a cloumali se mnou: 'Pane Homolo, Laura nedýchá.' Já jsem se sbalil a jel jsem na chatu, taková klasika – mladí měli mejdánek," shrnul Homola. 

[chooze:article;value:559107]

S dcerou si je prý už odmala zvyklý o všech problémech promluvit. "Přišel jsem tam a viděl tu situaci před 30 lety z opačný strany. Nebyl důvod ji trestat, ona měla kocovinu, vytrestala se sama," dodal muzikant. 

Přiznal, že je na dceru za celý incident i trochu pyšný. Jde prý v jeho šlépějích. "Jsem rád, že dokáže jít občas na mejdan a zapařit. Spousta dětí sedí doma na počítači. Jsem rád, když děti mají mejdany a dělají to, co jsme dělali my," svěřil se frontman kapely Wohnout. Laura se prý z celé akce poučila a od té doby se alkoholu spíše vyhýbá.

Dara Rolins ze zatopené Dubaje: Je to depresivní, poslední, co bych čekala (4/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.