Let jako z hororu. Muž zůstal hodiny uvězněný na toaletě

Cestující letu z indické Bombaje do Kempegowdy si hned, jakmile to bylo možné, odepnul pás a vydal se na toaletu. Být tam jako první se mu ale nevyplatilo. Když totiž vykonal potřebu a chtěl se vrátit na své místo, nemohl. Dveře se zasekly a zámek nešel odemknout, píše deník Indian Express,.

Na pomoc mu přispěchala posádka letadla. Ta se dlouhou dobu snažila dveře otevřít. Její úsilí ale bylo nakonec marné. Když muži došlo, co se děje, začal panikařit. Vyděšeného cestujícího nakonec uklidnila až jedna z letušek, která mu pode dveřmi podstrčila vzkaz.

[chooze:article;value:566268]

​"Pane, snažili jsme se ze všech sil otevřít dveře, ale nepodařilo se nám to. Nepodléhejte panice. Za několik minut přistáváme, takže prosím zavřete víko toalety, sedněte si na něj a zabezpečte se. Hned jakmile se otevřou hlavní dveře, přijde opravář. Nepodléhejte panice," napsala mu ve vzkazu, který citoval New Press.

A přesně tak se nakonec stalo. Opraváři se po přistání podařilo dveře vyrazit a muž se dostal ven. Pro jistotu ho zkontrolovali i záchranáři. I když si to takhle zřejmě nepředstavoval, letecká společnost mu jako kompenzaci vrátila peníze za letenku.

Strašlivá cesta ze Španělska. Češi uvázli v zemi 36 hodin, letadlo neodletělo:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.