Lidé rozmlouvali matce jméno pro dceru. Zní jako londýnské hovězí, tvrdí

Už dlouhou dobu před porodem žena váhala, jaké jméno zvolit pro miminko. Líbila se jí totiž hned dvě. Ani po narození dcerky si ale nebyla schopná jedno vybrat. A to už brzy měli novopečenou maminku propustit z nemocnice, píše portál Mirror.

Žena proto poprosila o radu lidi na sociální síti Reddit. "Mám vybraná dvě jména. London Brielle a Emmeline Jane. Pomoc," napsala žena.

Uživatelé maminku ihned varovali před jménem London Brielle. "Připomíná mi to ‘London broil‘, což je hovězí maso, které marinované grilujeme a následně ho nakrájíme na tenké plátky," uvedl jeden.

[chooze:article;value:483658]

Poté, co poukázal na podobnost, s ním souhlasili také další lidé. "Ach ne! Chtěla jsem hlasovat pro toto jméno, ale teď nemůžu na maso přestat myslet. Dětem to nedojde, ale jejich rodičům by mohlo," přidala se další komentující. "Nerad to říkám, ale myslel jsem si to samé," uzavřel třetí člověk.

Žena si vzala rady opravdu k srdci. "Vybrali jsme Emmeline Jane a pravděpodobně jí budeme říkat Emme nebo MJ. Pokud budeme mít další dítě a bude to dívka, myslím, že vybereme London," uvedla novopečená maminka.

Seznamte se s Aničkou, prvním českým miminkem roku 2023. Narodila se jen osm minut po půlnoci:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.