Luboš se těšil na jídlo z rozvážky. Močící kurýr mu ale zcela vzal apetit

Záběry zveřejnil na svém instagramu influencer Luboš Kulíšek. Ve videu následně popsal, že si objednal jídlo z foodory, poté přijel kurýr, a tak si pro objednávku šel dolů a jídlo převzal. Když se však vrátil do bytu, přítel Honza mu ukázal záběry toho, co se dělo, než si vše vyzvedl.

Na video se můžete podívat zde:

Na snímku je vidět kurýr, který na ulici močí u otevřených dveří svého auta. "Mně se teď na tu objednávku nechce vůbec sahat. Chápu ale, že jeden kurýr není odrazem celé společnosti. Psal jsem na podporu, že bych chtěl vrátit peníze, a reakce byla taková, že pokud chci peníze, tak musím vrátit objednávku, která je teď momentálně v popelnici," popsal Luboš.

[chooze:article;value:512781]

​Reakce společnosti na sebe nenechala dlouho čekat. "Ve foodora se snažíme, aby to, co děláme, přinášelo našim zákazníkům především pozitivní emoce. Incident, který se dnes odehrál, považujeme za nepřijatelný. Chování kurýra před předáním objednávky bylo nevhodné a zcela neprofesionální. Takové jednání nelze tolerovat, a proto byl okamžitě s dotyčným ukončen pracovní poměr. Milý Luboši, přijměte naši upřímnou omluvu," reagovala foodora na sociálních sítích.

Bezohledný kurýr na koloběžce vjel přímo pod auto. Na rozdíl od jídla vyvázl bez újmy (5/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.