Malému Tomáškovi (3) zachránili rodiče život. Vážnou nemoc poznali z fotek

Rodiče tříletého Tomáška si na rodinných fotografií všimli něčeho zvláštního. Zarazilo je, že světlo v levém oku jejich chlapečka se odráží jinak než v pravém. Nelenili a vzali chlapce k doktorovi. Jejich příběh sdílel německý deník Bild.

"Jako rodiče jsme brzy tušili, že něco není v pořádku. Ale nemohli jsme najít doktora, který by nám uvěřil," popsala Tomáškova maminka Melanie. Ačkoliv chlapce prohlédl pediatr i očař, ani jednomu z nich se nepodařilo určit správnou diagnózu.

Rodiče se ale nevzdali a vzali syna k dalším lékařům. Ukázalo se, že malý Tom trpí rakovinou očí. "Pak už bylo skoro pozdě," dodala Melanie k tehdy beznadějné situaci. Po dlouhé léčbě dostal Tom v pouhém roce a půl místo nemocného oka protézu, se kterou žije dodnes.

[chooze:article;value:534306]

​Jeho případ ale není tak ojedinělý. O podobné situaci informoval před nedávnem i deník Merkur. Rakovinu u malého Bena z Ameriky tehdy odhalila noční kamera nad jeho postýlkou. Mezitím, co jedno oko bylo v černobílém nočním režimu viděno jaké černé, druhé zářilo, jako by na něj mířil blesk.

Benova matka si původně myslela, že jde o chybu na kameře. Záhy ale vyšlo najevo, že chlapeček má na oku zhoubný nádor. Rodina se rozhodla Benův příběh sdílet. Chce tak upozornit ostatní rodiče na to, aby stejný detail nepodcenili.

Zázrak v Tennessee. Po tornádu našli chlapečka na stromě živého:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.