Mám vztek, ale snažím se na svět dívat pozitivně. Slováčková popsala všední dny

[chooze:gallery;value:32535]

​Přestože před pár dny Anička Slováčková oznámila, že ji opět čeká boj se zákeřnou rakovinou, v životě se soustředí hlavně na hezké momenty, které jí dodávají sílu. "Špatné zprávy máme za sebou, teď je načase soustředit se na to hezké, nabíjející a to pro mě byl koncert v Lucerně," prozradila zpěvačka.

Vzpomínky na něj ji drží nad vodou. "Nedokážu ani slovy vyjádřit, jak důležitý pro mě ten večer byl. Byl stokrát lepší než ve všech mých snech. Byla to pro mě nejsvětlejší hvězda v tajemné noci," vysvětlila Slováčková.

[chooze:article;value:524991]

Na sociálních sítích se podělila o to, jak den koncertu probíhal, fanoušci tak mohli nahlédnout do jejího soukromí. "Začal jako každý jiný, že dám Alex vodu přímo z vany, protože tak to má nejraději. Poňuňám všechny chlupaté členy domácnosti, osprchuju se, natřu se krémem a připravím si nějakou dobrou snídani, ten den to byly palačinky," pochlubila se zpěvačka, pro kterou jsou v životě velmi důležití její mazlíčci, kočka Alex a fena Jindřiška.

Na větší starosti se teď zpěvačka snaží nemyslet a těm menším se pousmát. "Kafe samozřejmě nebylo, protože prostě všechno musí vždycky svítit červeně, když to chci používat. Potom jsem si udělala čajík na hlasivky, trošičku potrénovala Jindřišku, do toho spolykala svých tři sta tisíc prášků, které denně beru, a vitamínů. A pak mi můj tatínek pomohl se všemi těmi věcmi až do Lucerny," popsala sympatická herečka.

[chooze:article;value:518893]

Krátce před koncertem se ale její svět otřásl v základech. "Když jsem měla oslavovat vydání desky a nového klipu, potvrdili mi návrat rakoviny a na žádné oslavy už nebyla chuť. Co cítím? Strašnej vztek. A pochopitelně strach," přiznala na instagramu herečka.

Aničce Slováčkové se vrátila rakovina, nad kterou už jednou zvítězila (10/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.