Marian z Výměny oplodnil 15letou Ivu: Konečně vysvětlil, proč není pedofil

Bezmála pět let uplynulo od vysílání Výměny manželek s Ivou a Marianem, kteří na sebe upoutali pozornost propastným věkovým rozdílem. Mladé mamince je dnes 22 let a jejímu manželovi 51. 

Marian si po natáčení prošel peklem. Lidé mu nadávali ve zprávách i na ulici. Teď se snaží očistit své jméno. Mnozí si o něm myslí, že je pedofil, on to ale rázně odmítá. "Chtěl jsem vám říct ještě o tom pedofilovi, protože to mě mrzí nejvíc, že si to lidi myslí. Zřejmě to pochopili z té Výměny manželek špatně," začíná emotivní zpověď na tiktoku.

[chooze:article;value:487663]

"Já jsem s Ivou nezačal chodit ani ve 13, ani ve 14, to je nesmysl. Ve 14 jsme si pouze psali na facebooku a od 15 jsme spolu začali chodit," prohlásil.

Když se dali dohromady, na nic nečekali. Iva byla záhy v požehnaném stavu. "Já jsem za ní jezdil do pasťáku, kam jsem jí vozil věci a kde jsem jí pomáhal psychicky. Takže jsme se spolu vyspali, když jí bylo 15 a půl," vzpomíná Marian.

"Měla všechno vyvinuté normálně, takže jsem neviděl důvod, proč bych měl být pedofil. Žádné děti nevyhledávám a nikdy jsem nevyhledával," doplnil. Kdysi přitom přiznal, že si své budoucí manželky všiml už jako pětileté holčičky.

[chooze:article;value:440452]

Zpětně lituje, že na to šel až příliš zhurta. "Ani mně se to nelíbí, prostě jsem jí chtěl pomoct. Nešlo ani tak o sex, ale byla to moje naivita. Nikdy bych už takhle mladinkou nechtěl," uzavřel.

Jejich manželství ale pevně drží i díky tomu, že spolu vychovávají dvě dcery. Starší je šest a mladší čtyři.

@marianzvymeny

♬ původní zvuk - Marian z výměny

[chooze:gallery;value:20570]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.