Marika Gombitová je v Česku. Na koncertě zavzpomíná na Žbirku i Patejdla

Gombitová, která před pár dny oslavila 67. narozeniny,  si návštěvu Prahy po dlouhých letech užívala. "Užívám si to tak, že dělám noční procházky Prahou autíčkem. Velmi se mi tu líbí," sdělila.

Do Česka se vrátila, aby oznámila nejen comeback v rámci dvou koncertů v pražské O2 areně, ale fanoušky potěšila také zprávou, že vydá nové písně. "Rozhodla jsem se poděkovat fanouškům za podporu, lásku, kterou mi píší prostřednictvím e-mailu i SMS, a beru to jako dluh mým fanouškům," prozradila.

V posledních letech přišla Gombitová o dva blízké přátele, muzikanty Vaša Patejdla a Mekyho Žbirku. V rámci koncertu na ně bude vzpomínat. "Bude to formou písničky. Nechci se o tom bavit. Ať jejich duše odpočívají v pokoji," řekla.

[chooze:article;value:468519]

Zpěvačka skupiny Modus jako zázrakem přežila v roce 1980 vážnou dopravní nehodu. Následkem úrazu ochrnula. Jak přiznává, v posledních letech se snaží hlavně relaxovat. "Relaxuju tak, že si skládám, žiju v prostředí, které mi připomíná dětství, a užívám si svoje písničky," uvedla.

"Moji milí fanoušci. Srdečně vás pozdravuju a budu ráda, když dorazíte na moje koncerty. Velmi si toho vážím. Chybíte mi a těším se na vás," vzkázala.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.