Medveděv vyjmenoval tři plány, jak zabránit rozkladu Ruska. Porážku odmítá

Medveděv pokračuje v blouznění na svém telegramovém kanálu. Politická opozice, kterou režim Vladimira Putina už tak intenzivně potírá, podle něj ohrožuje existenci Ruska. 

Po západních státech, které podporují Ukrajinu zmítanou ve válce rozpoutané Moskvou, si tak ruský exprezident a současný místopředseda bezpečnostní rady našel další skupinu lidí, na něž může propagandisticky útočit.

[chooze:article;value:481156]

"Jak víte, historie se po tragických událostech často opakuje jako fraška. Před více než 100 lety si naši nesystémoví opozičníci zuřivě přáli naši vlastní porážku v první světové válce. Výsledek byl zánik impéria, dvě revoluce a krvavá občanská válka, která si vyžádala 17 milionů obětí," začal Medveděv.

Tehdejší situaci přirovnal k nynějšímu konfliktu se sousední zemí. "Opět je tu proud nekonečných nadávek vůči úřadům, přání rychlé porážky ve válce za vlast a sny o zničení Ruska. Podělaní šílenci denně přejí smrt svým krajanům a své zemi. Myšlenka je to nepochopitelná. Jednoduše řečeno, pohrdají námi všemi," pokračoval.

Medveděv představil trojici plánů, které podle něj Rusko před rozkladem zachrání. 

[chooze:article;value:482191]

"Zaprvé: zrádci, kteří nenávidí svou zemi natolik, že volají po její porážce a zničení, musejí být považováni za veřejné nepřátele. Zadruhé: takovým osobám by nemělo být dovoleno vrátit se do Ruska až do konce jejich dnů. Musí být zcela odříznuty od příjmů v naší zemi, ať už jsou jakékoliv. Zatřetí: tyto osoby se mohou vrátit domů pouze v případě předchozího jednoznačného veřejného pokání. A v některých případech pouze po udělení milosti," vyložil.

"I když by pro ně bylo lepší se nevracet," uzavřel Medveděv.

Ruská válka proti Ukrajině trvá přes 10 měsíců, Putin ji rozpoutal koncem loňského února. Podle amerických odhadů si konflikt vyžádal zhruba 100 tisíc životů vojáků na obou stranách, civilní oběti se počítají na tisíce, upozornil portál Grid News.

Putin si volal s čínským prezidentem. Doufá, že ho navštíví v Moskvě (12/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.