Mého přítele mi seslalo samo nebe, říká Anička Slováčková. Touží po svatbě

[chooze:gallery;value:32535]

Anička Slováčková neztrácí naději a se zákeřnou nemocí se snaží bojovat. V rozhovoru pro Novinky.cz se svěřila, jak velkou oporou je pro ni její přítel, který s ní hraje v kapele. "Jsme spolu rok a půl a byl mi seslaný seshora. Byli jsme léta nejlepší kamarádi, nikdo kolem, včetně nás, si nedokázal představit, že bychom spolu měli cokoli víc. Úplně nečekaně se cosi zlomilo," popsala zpěvačka.

Celé roky byl jako její strážný anděl, který jí pomáhal v těžkých chvílích, a to se nezměnilo. "Hodně se mnou prožíval tu první nemoc. Pro mě je požehnáním, s nikým mi takhle dobře jako s ním nebylo," přiznala Slováčková.

[chooze:article;value:535822]

Cení si toho, že společně prožívají všechny strasti, ačkoliv to pro něho také není lehké. "Trápí mě na druhou stranu, do jaké se dostal situace. Místo toho, aby plánoval svatbu, pomalu plánuje jiný věci. Zvládá to výborně a je mi neskutečnou oporou," svěřila se zpěvačka.

Právě o svatbě osmadvacetiletá umělkyně stále sní. "Ambici mít děti už nemám, ale svatba by byla hezká. Asi každá holka chce být nevěstou," připustila Slováčková.

[chooze:article;value:536799]

Pompézní veselku by si však nepřála, chtěla by být v přírodě a prožít krásné chvíle s blízkými. "Já si spíš představuju venkovskou svatbu, každý by přinesl něco k jídlu, vyhrávala by tam country kapela, opékaly by se špekáčky," popsala Slováčková.

Anička Slováčková oslavila Vánoce se svým přítelem. Dal jí velký slib (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.