Miroslav Donutil po operaci: Dělá mi radost, že jsem ještě naživu

[chooze:gallery;value:33816]

​Herec Miroslav Donutil má stále práce nad hlavu. "My jsme teď dotočili takový osmidílný seriál. Zatím se to jmenuje Za domem v lese. Jak se to bude jmenovat, až to bude, to nevím, ale je to něco, co se u nás netočí. Je to o člověku, který má nadpřirozené schopnosti, a jsem rád, že jsem to mohl pro jednou pocítit," popsal herec projekt TV Nova.

V něm vyzkoušel také něco, na co už dlouho čekal. "Měl jsem poprvé možnost si zahrát se svými dětmi, tím myslím mého syna Martina a jeho nevěstu Sáru. Hrálo se nám spolu hezky, je to napínavé a místy strašidelné a někdy i úsměvné," zmínil Donutil.

[chooze:article;value:521849]

​Jablko v téhle rodině nepadlo daleko od stromu. Syn Donutila Martin a jeho manželka herečka Sára Affašová si ale překvapivě k mistrovi pro rady nechodí. "Nechodí, protože i kdyby přišli, odkázal bych je na sebe samé, protože myslím, že každý si musí najít svou vlastní cestu. A oni si ji už našli," řekl herec.

A je to právě rodina a herectví, které mu dělají největší radost. "Největší radost mi dělá to, že jsem stále ještě naživu a že jsem poměrně zdráv. Operace nohy dopadla dobře, takže doufám, že se ještě nějakou dobu budu moct věnovat tomu, co mě baví, a to je hrát," uzavřel.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.