Mladičká dívka (24) si vzala starce (85). Pořídíme si miminko, chlubí se

Manželé Poguovi si slíbili, že založí rodinu. Čtyřiadvacetiletá Miracle sice prý tuší, že svého muže přežije, přesto mu chce dopřát pocit, že po sobě na Zemi něco zanechal. Přestože je pětaosmdesátiletý senior starší než její skutečný dědeček, doufá mladá manželka, že v početí miminka nebude problém. Od té doby, co se před třemi lety potkali s Charlesem v prádelně, se hluboce milují.

"Chci, aby Charles zplodil další generaci. Chceme si raději dojít na kliniku, abychom zjistili naše šance na početí. Už jsme tam jednou byli, ale cítila jsem z lékařů akorát předsudky, bylo to strašné. Snad mi pomohou mít dítě. Mnohdy zapomínám na to, že by nám Charlesův věk mohl zabránit mít miminko. Snažím se mít otevřenou mysl," popsala pro portál Mirror Miracle Poguová.

[chooze:article;value:465415]

"Občas se o Charlese bojím. Na díkůvzdání dostal koronavirus a já jsem se zhroutila. On ale ukazuje elánem, se kterým každý den vstává, že rozhodně ještě nikam neodchází. Postupně se ale připravujeme na možnost, že tu za pět let možná nebude. Já mu však říkám, že stejně všechny přežije," svěřila se mladičká Miracle deníku Daily Star.

Přestože se s láskou Miracle její rodina postupem času smířila, cizí lidé pár považují spíše za otce a dceru. "Když jsme jeli na Floridu, jedna paní se mě zeptala, zda je Charles můj otec, začala jsem žertovat, že ano, a volala jsem na něj 'tati'. Jsem praštěná," prozradila Miracle a dodala, že větší starosti jí dělají lidé na internetu.

[chooze:article;value:487389]

"Cítím z jejich strany odpor. Říkají, že Charlese musím využívat a že bych se měla stydět. Uráží mě kvůli financím, přitom já si jako zdravotní sestra nežiju špatně. Já jsem ale pyšná, že si Charles vybral zrovna mě, cítím se s ním dobře," vzkázala všem lidem mladá dívka.

[chooze:gallery;value:30271]

Seniora pobláznil zájem o půl století mladší ženy. Přišel o desetitisíce:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.