Mladík si nechal zvětšit penis, zemřel ve strašlivé agónii

Okresní soud v německém Wuppertalu poslal někdejšího zaměstnance restaurace Torbena K. na pět let do vězení. V internetových inzerátech se vydával za doktora a nabízel zvětšení pohlavního orgánu.

Jeho služby naneštěstí vyhledal 34letý muž, který několik měsíců po neodborně provedeném zákroku zemřel. O případu informoval portál Bild.

Falešný lékař ho operoval přímo u sebe doma v Solingenu nedaleko Düsseldorfu. Do penisu a šourku mu v roce 2018 čtyřikrát vstříkl silikonový olej. Za každou injekci si účtoval 200 eur, v přepočtu bezmála pět tisíc korun. Dohromady tak inkasoval 20 tisíc.

[chooze:article;value:494175]

Krátce nato začal mít pacient problémy s dýcháním. Sestra oběti u soudu uvedla, že její bratr měl během zákroku pochybnosti, ale obviněný ho přesvědčil, že je všechno v pořádku, píše list Tag24.

Po hrůzostrašné operaci navštívil mladík ještě několik nemocnic a nakonec skončil na jednotce intenzivní péče. Podlehl v únoru 2020, smrt způsobila otrava krve a selhání jater a ledvin. "Silikonový olej se dostal do krevního oběhu oběti, což vyústilo ve vážné zdravotní komplikace a smrt," konstatoval státní zástupce Wolf-Tilman Baumert.

Při soudním procesu se ukázalo, že podvodník provedl podobnou operaci ještě na jednom muži letos v březnu. 

Muž se vydával za lékaře z Jemenu. Z důchodkyně vylákal pět milionů korun (3/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.