Modelka prochází změnou pohlaví. Muži nadávají, když nevidí prsa, říká

Moore je aktuálně na cestě ke kompletní tranzici na ženu. Prochází si hormonální léčbou a v následujících letech plánuje i operace. "Já jsem vždycky měla tušení, že tam asi bude něco špatně, ale jelikož já sama v hlavě jsem to srovnané neměla hodně dlouho, tak jsem na to nikomu nikdy nemohla přímo odpovědět," řekla.

Rozhodla se proto o svých pocitech mluvit až vloni. Od kamarádů a rodiny se podle jejích slov setkala s podporou. V širší společnosti už se ale setkává s různými reakcemi. "Když na mě kouknou holky nebo ženy, tak si řeknu třeba wow nebo si pokecáme, vyměníme si komplimenty," popsala.

[chooze:article;value:556394]

"Muži na druhou stranu třeba z dálky, když jsem vysoká a hubená, si řeknou wow, ale v moment, kdy se kouknou na poprsí a nevidí nic, tak se chytnou za hlavu, buď se otočí, vrtí hlavou nebo začnou nadávat," pokračovala.

A různě reagují i potenciální nápadníci. "Když vidím, že nějaký muž o mě má zájem, tak já hned na první dobrou řeknu, čím si teď procházím," vysvětlila. "Buď jsem jim tak sympatická, že pokračujeme v tom seznamování, nebo jsou lidi, kteří si řeknou, hej, tady je spousta dalších, já končím," dodala.

[chooze:article;value:555477]

"Stalo se mi párkrát, že jsme si psali intenzivně třeba dva týdny, věděli o tom, ale potom, když mě pozvali na to reálné setkání, tak si mě zablokovali a žádná konverzace už neproběhla. Já si myslím, že se třeba stydí být viděni se mnou mezi lidmi. Ale ta další polovina do toho jde a to je super," řekla.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.