Monika začíná nový život bez Babiše: Udělala radikální změnu

[chooze:gallery;value:35616]

Monika Babišová nezahálí. Na sociálních sítích oznámila, že začíná nový život. "Moje nové já," sdílela Monika fotografii s novým účesem a slušivým make-upem. Pod příspěvkem se ihned začaly hromadit komplimenty.

Maminku během konce manželství podpořila i dcera Vivien, která ke snímku připojila několik smajlíků se srdíčky v očích. "Moc vám to sluší," zareagovala další z žen. Proměnu Moniky ocenila i Agáta Hanychová, která snímek jen pár minut po zveřejnění olajkovala.

[chooze:article;value:552921]

Před několika týdny Babišovi oznámili, že jejich vztah je u konce. "Po 30 společných letech plných vzestupů, pádů a nezapomenutelných zážitků jsme se s Monikou rozhodli, že naše cesty se nyní rozdělují. Jako rodiče dvou úžasných dospělých dětí si nejvíce přejeme zachovat rodinnou harmonii," sdíleli v dubnu na sociálních sítích. I nadále je prý spojuje láska k jejich dvěma dětem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Mona (@monikababisova)

Spekuluje se však, že důvodem rozvodu má být tajemná rusovláska, která po Marku Prchalovi vede Babišův marketingový tým. Manželé údajně žili už měsíce v odloučení. "Manželku Moniku průhoničtí sousedé přestali potkávat na původní adrese, kde rodina roky společně žila. Místo toho ji začali zhruba od léta vídat v jiném domě," napsal web Neovlivní.cz.

Andrej Babiš se rozvádí. Moniku opouští po 30 letech vztahu (4/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.