Andrej Babiš se rozchází. Moniku opouští po 30 letech vztahu

[chooze:gallery;value:35616]

"Po třiceti společných letech plných vzestupů, pádů a nezapomenutelných zážitků jsme se s Monikou rozhodli, že naše cesty se nyní rozdělují," oznámil Babiš na instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Andrej Babiš (@andrejbabis)

Pár se vzal po 23 letech vztahu v červenci roku 2017. Nyní se jejich vztah rozpadl. "Jako rodiče dvou úžasných dospělých dětí si nejvíce přejeme zachovat rodinnou harmonii. Děkujeme vám za pochopení a žádáme o zachování soukromí," napsal Babiš.

[chooze:article;value:486732]

Rodinné vazby podle něj zůstávají pevné. "I když se naše osobní cesty mění, naše láska a respekt k sobě a k našim dětem zůstávají stejné," sdělil předseda hnutí ANO.

Pár spolu má dceru Vivien a syna Frederika. Monika se zúčastnila i Babišovy kampaně při kandidatuře na Pražský hrad. 

"Myslím si, že mého manžela nemusím představovat, že už ho asi všichni znají. A nevím, jestli všichni vědí, ale už 10 let fungujeme v nadaci a pomáháme lidem. Můj manžel vstoupil do politiky s tím stejným cílem, aby mohl bojovat za lidi, aby jim mohl pomáhat, aby měli lepší život a aby tady vždycky byl pro ně. Když půjdete k volbám, podpoříte mého manžela, vždycky za vámi bude stát a postará se," prohlásila v debatě TV Nova.

Andrej byl smířený, že sekne s politikou. Jeho odsouzení se nebojím, řekla Babišová při prezidentské kampani:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.