Muž dostal infarkt a skončil v kómatu. Po probuzení vyhrál v loterii

V červnu 1998 Bill Morgan utrpěl infarkt a zemřel na 14 minut a 38 vteřin. Doktorům v nemocnici poblíž australského města Melbourne se ale podařilo nemožné a znovu ho přivedli k životu. Poté muž strávil ještě 15 dní v kómatu, jak prozradil v rozhovoru pro portál Daily Mail.

Lidé o 37letém muži mluvili jako o "lékařském zázraku". V životě jej ale potkalo ještě několik dalších neobvyklých událostí. Zhruba rok po infarktu si Bill koupil stírací los a vyhrál zcela nové auto, Toyota Corolla v hodnotě zhruba půl milionu korun.

[chooze:article;value:532525]

​Jeho štěstí upoutalo pozornost tamní televizní stanice, kteří s Morganem natočili reportáž. Při natáčení dali muži příležitost vyzkoušet své štěstí znovu a věnovali mu další stírací los. "Právě jsem vyhrál 250 000 dolarů (zaokrouhleně necelé čtyři miliony korun pozn. red.), nedělám si srandu! Asi budu mít další infarkt," nechápal Bill. Video s jeho reakcí se rychle rozšířilo po sociálních sítích a přes léta se stalo několikrát virálním.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený ? (@aplasticplant)

Se svou výhrou naložil jako správný realitní makléř koupil si dům a zbytek peněz podle webu UNILAD Australan investoval.

Billův život od té doby nebyl ale zdaleka perfektní, jak by si možná lidé představovali. Artritida, problémy se srdcem a mnohé smrti v rodině Morganovi ztrpčují život.

[chooze:article;value:530648]

​"Buď jsem ten nešťastnější ze šťastných, nebo nejubožejší z ubohých. Vlastním dům, ve kterém bydlím, a mám hezké auto. Jasně, musel jsem odejít do důchodu, ale je to tak lepší, protože už toho bylo na mé srdce moc a jsem prolezlý artritidou," podotkl Morgan.

Ten prý dodnes kupuje jeden stírací los týdně, a i přes své zdravotní problémy je šťastný, že dostal možnost prožít dalších několik let se svou rodinou.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.