Muž měl ubodat otce i sourozence. Nenáviděl jsem je, řekl u soudu

Obžalovaný z trojnásobné vraždy přišel ve středu poprvé k soudu, který bude rozhodovat o jeho trestu. Podle státní zástupkyně se rozhodl vyvraždit část rodiny kvůli osobním sporům. Pořídil si na to několik bojových nožů. Způsob provedení byl mimořádně brutální.

"Tatínek se pokusil utéct, otočil se, udělal několik kroků, byl pachatelem dostižen a dále bodán venku," vysvětlil kriminalista Jan Lisický. Otci, bratrovi a sestře měl zasadit desítky bodných ran, a neměli tak nejmenší šanci na přežití.

[chooze:article;value:461247]

Podle kriminalistů si útok důkladně naplánoval. "Někde na internetu se dozvěděl o tom, že když jsou ty nože a jejich čepele pomazány olejem, tak mají ještě větší účinnost," doplnil Lisický.

Naživu nechal jen nejmladší sestru. Policistům se k činu přiznal a ve středu vypovídal i před soudem. "Nenávist u mě zvítězila a spáchal jsem to. Nenáviděl jsem je. Všechny tři," prohlásil. S příbuznými měl podle jeho slov dlouhodobě drobné spory, které se hromadily. Za trojnásobnou vraždu mu hrozí doživotní vězení.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.