Muž poslal ženě šperky. Češka pak přišla o statisíce

Necelé dva měsíce stačily neznámému muži na to, aby získal důvěru 58leté ženy z Hodonínska. S tou se podvodník, který se vydával za německého lékaře pracujícího na Ukrajině, seznámil na sociálních sítích.

O případu informovala policie, podle které se muž se ženou velmi rychle sblížil. Brzy po seznámení jí dokonce poslal balík plný dárků, například diamantový prsten, šperky či elektroniku. Brzy se ale ukázalo, že nic z toho nebylo věnované z lásky.

[chooze:article;value:499602]

​Záhy se totiž objevily potíže. Údajná celní správa najednou za balík požadovala několik poplatků, které důvěřivá žena platila. K uhrazení některých z nich si dokonce v bance sjednala půjčku. Na několik různých účtů pak žena postupně rozeslala skoro 900 tisíc korun.

"Případu vystavila konec obezřetnost bankovních úředníků při sjednávání dalšího, tentokráte skoro dvoumilionového úvěru. Žena se totiž svěřila, k jakému účelu chce peníze využít," popsal poručík Bohumil Malášek.

Úředníci tak ženě vysvětlili, že s největší pravděpodobností naletěla podvodníkovi. Zklamaná žena proto případ oznámila na policii. A své lásce tak pravděpodobně dala navždy sbohem.

Pár ve Frýdku-Místku okradl seniorku o prsteny. Uvěřila, že je nechají posvětit:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.