Muž zjistil, že někdo parkuje na jeho místě. "Tak jsem jim zničil víkend," říká

Pořádně naštvat se musel uživatel sociální sítě Reddit ve chvíli, kdy před svým domem viděl zaparkované cizí auto. Zablokovalo mu totiž příjezdovou cestu, která byla široká přesně na jedno auto. Kromě toho, že nemohl zaparkovat na své místo, nebyla ani možnost nechat vozidlo odtáhnout, protože by odtahová služba poškodila zídku ohraničující příjezdovou cestu.

Rozhodl se tak drzému řidiči pomstít. Své auto postavil tak, aby nemohl vyjet. "Po pár hodinách mi drzá řidička bušila na dveře a dožadovala se toho, abych jí uhnul. Když jsem viděl, jak se dožaduje, oznámil jsem jí, že jsem pil a s autem nepojedu," uvedl uživatel.

[chooze:article;value:502144]

Řidička se tak na místo rozhodla přivolat policii, aby mohla s autem odjet. "Když mi policie zaklepala na dveře, vzal jsem si z ledničky pivo, než jsem si šel promluvit s policistou. Informoval jsem ho, že jsem se chtěl po příchodu domů odreagovat, pil jsem a nejsem ve stavu, kdy bych mohl řídit," pokračoval.

Podle webu Express tak měli policisté svázané ruce, jelikož nemohli odtáhnout auto, které bylo legálně zaparkované na příjezdové cestě. Uživatel Redditu se rozhodl řidičce pořádně znepříjemnit víkend. "Nakonec jsem jí řekl, že vzhledem k tomu, že je prodloužený víkend, budu celý víkend na flámu a může si pro auto přijít, až půjdu v úterý do práce," završil.

Řidič zaparkoval auto na pláži. Během pár minut plavalo v oceánu:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.