Na pražské silnici se srazil autobus s autem. K nehodě vyrazil vrtulník

[chooze:gallery;value:33461]

​Ulice byla ve směru do centra úplně uzavřená, upozornili na sociální síti X policisté. "Na místo letí vrtulník. Žádáme řidiče, aby se tomuto místu vyhnuli. Děkujeme," doplnili. Za nehodou se okamžitě začaly tvořit kolony.

"Zasahujeme u nehody několika vozidel v ulici Strakonická. Dvě osoby jsou v péči záchranářů," informoval mluvčí hasičů Martin Kavka. Zraněné lidi nebylo potřeba vyprošťovat. Nakonec se ukázalo, že zranění byli tři.

[chooze:article;value:524803]

"Ulice Strakonická u dostihové dráhy směr centrum zprůjezdněna jedním jízdním pruhem. Složky IZS stále na místě," uvedla Technická správa komunikací hlavního města Prahy už několik desítek minut po nehodě. "Provoz na ulici Strakonické je nyní obnoven již v plném rozsahu. Technické následky nehody byly definitivně odstraněny," doplnila krátce před 12. hodinou.

"Na místě zůstaly dvě posádky. Zranění nejsou v ohrožení života," řekla TN.cz mluvčí záchranářů Jana Poštová. Nehoda podle ní ze začátku vypadala dramatičtější, než nakonec byla. Právě proto dispečink poslal i vrtulník. "Pečovaly celkem o tři pacienty. O ženu, cca 35 let, která utrpěla poranění hlavy, a dvě batolata, která kolegové s jejich maminkou převezli druhým vozem do nemocnice spíše z preventivních důvodů k vyšetření," doplnila později.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.