Na severu Moravy otevírá nová zubní ordinace. Pacienty bude losovat

Nová zubní ordinace se již brzy otevře v Bruntále. Město a celý region dlouhodobě trápí nedostatek zubařů, a očekává se tak velký zájem. Krnovská nemocnice proto již od pátku 23. února spustí předregistrace.

On-line předregistrační formulář se pro zájemce spustí přesně v 8:00 na webu nemocnice szzkrnov.cz a bude k dispozici až do středy 28. února 15:00. "Nemocnice myslí také na pacienty, kteří nemají přístup k internetu. Ti si mohou ve výše uvedených dnech vyzvednout, vyplnit a odevzdat vytištěný předregistrační formulář v Městském informačním centru na náměstí Míru v Bruntále," uvedla tisková mluvčí SZZ Krnov Květa Urbánková.

[chooze:article;value:537669]

​Nová ordinace bude mít kapacitu 1 500 pacientů. Nemocnice ovšem očekává, že zájemců bude více. V takovém případě se budou pacienti losovat.

"Podáním žádosti o předregistraci nevzniká právní nárok na samotnou registraci. V případě, že bude přijato více žádostí, než je kapacita ordinace, proběhne za účasti zástupců nemocnice a města Bruntál losování 1 500 náhodných jmen," popsala Urbánková.

Vylosovaní pacienti následně obdrží SMS zprávu o úspěšné předregistraci. "Všem, kterým do 31. 5. 2024 SMS zpráva nedorazí, doporučuje nemocnice pokračovat v hledání stomatologa," dodala mluvčí.

Zubaře nemá přes půl milionu Čechů. Podívejte se, kde je situace nejhorší (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.