Náklaďák se na Rokycansku proboural do stodoly. Řidič na místě zemřel

Náraz nákladního auta do stodoly v Mýtě na Rokycansku skončil tragicky. "Hasiči řidiče vyprostili z vozidla a předali jej do péče zdravotnické záchranné služby. Vzhledem k tomu, že u muže nebyly zjištěny základní životní funkce, byla okamžitě zahájena resuscitace. Na místo byl povolán také vrtulník letecké záchranné služby," řekl redakci TN.cz mluvčí plzeňských hasičů Michal Holeček.

Řidiče se zachránit ale nepodařilo. "Muž, ročník 1982, zřejmě kvůli zdravotní indispozici vyjel ze silnice a narazil do stodoly, ve které se v tu chvíli naštěstí nikdo nenacházel. Přes desítky minut probíhající resuscitaci musel lékař na místě konstatovat smrt," doplnila mluvčí plzeňské záchranky Mária Svobodová.

[chooze:article;value:512473]

Podobně mluvila také mluvčí policie Dagmar Brožová. "Řidič pumpy na beton zřejmě vlivem zdravotní indispozice upadl do bezvědomí a následně vjel do stodoly," shrnula dosavadní poznatky vyšetřovatelů k případu. "Na místě jsou rokycanští dopravní policisté a zamíří tam také výjezd služby kriminální policie," dodala.

Auto je podle záchranných složek na místě ve stodole pevně zaklíněné. S jeho vyproštěním proto bude nejspíše muset pomoci speciální těžká technika.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.