Napínavé finále Big Brothera je u konce. Milionovou výhru vybojoval Standa

Dlouhých devět týdnů strávili ve vile finalisté soutěže Big Brother. Do napínavého finále se z původních šestnácti probojovalo pět soutěžících, kteří se utkali o pohádkovou výhru 2,5 milionu korun. O první místo se nakonec porvali František, Zoe, Stanislav, Barbora a Katrin.

Diváci měli do poslední chvíle možnost rozhodovat, kdo vilu v bulharské Sofii opustí. O osudu soutěžících, kteří si během devíti týdnů prošli řadou výzev, mohli hlasovat prostřednictvím speciální aplikace.

V cílové rovince nakonec jako první vypadl František, který v soutěži obsadil páté místo. Splnil tak nejnižší laťku, kterou si nastavil. "Říkal jsem si, že bude úspěch, když budu pátý. Jsem spokojený," řekl ve zpovědnici.

[chooze:article;value:528830]

Po něm na čtvrtém místě odešla ze soutěže favoritka Katrin, kterou podle jejího vlastního přiznání diváci buďto milovali, nebo nesnášeli. "Je to pro mě takové hořkosladké. Sice jsem nevyhrála, ale zato jsem našla lásku," utěšovala se.

Bronzovou medaili si nakonec odnesla Barbora. Tu až do finále dostala její hřmotná a veselá osobnost. Nad vypadnutím těsně před koncem ale příliš netruchlila. "Já jsem už v jedné ze Zpovědnic řekla, že moji favoriti jsou Standa a Zoe, takže jsem ráda, že jsou nakonec v duelu právě tihle dva," řekla Bára.

Barbora doufala, že Zoe nakonec bude definitivním vítězem. To se však nenaplnilo a Zoe vybojovala druhou příčku. "Šla jsem do té soutěže strašně nervózní. Byla jsem v podstatě nahá hned před dvěma národy," popsala svoje pocity ze soutěže Zoe.

Pohádkovou výhru si tak nakonec domů odnese Standa. Ten tomu sám v prvních chvílích nemohl uvěřit. "Žiju, ale jsem v šoku jako nikdy v životě. Je to jen tak tak," vydechl Stanislav, když neuvěřitelnou novinu zpracoval. "Ještě tomu pořád nevěřím a myslím, že mi to pořádně docvakne až zítra," dodal Stanislav.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.