Nečekané zvraty, nové začátky a erotika. Úplněk se zatměním vám změní osud

Říjnový úplněk se zatměním Měsíce bude ve znamení zemního Býka. "Ve dnech zatmění Měsíce se nám mění osudy, jde o nečekané změny a nové začátky. V době říjnového úplňku půjde o silně emoční období důležité pro vztahy v jakékoliv oblasti. A to jak po stránce pozitivní, tak i po té negativní," naznačila astroložka a numeroložka Hana Černá.

Měsíc prochází znamením Býka, to je podle ní klidné a konzervativní znamení. "Je pro něj důležitý domov, rodina, partner, děti. Největším nedostatkem Býka je nekontrolovatelné jednání při výbuchu hněvu. To bývá nejlepší se z jeho dosahu vzdálit. Někdy je sobecký, tvrdohlavý a pasivní," popsala Černá.

[chooze:article;value:526872]

​Období úplňku přináší změny. "Slunce prochází protichůdným znamením Štíra. To je znamení tajuplné, originální, vnitřně neklidné a odvážné. Obě znamení jsou vášnivá, takže se máme na co těšit. Dávejte ale pozor na žárlivost. V tomto období erotika zesílí. Je to vhodné období i pro otěhotnění," podotkla astroložka.

Lidé by si měli více hlídat, co říkají. "Štíři a Býci nezapomínají na to, jak se k nim kdo zachoval. Nezapomenou na výsměch, ublížení, nespravedlnost ani hrubost. Na druhé straně si pamatují prokázanou laskavost a láskyplná slova, jednání, vstřícnost. Je tedy potřeba větší diplomacie," zmínila.

Numerologie

Po stránce numerologické je den pod číslem devět. "I podle numerologie jde o den plný citů. Pozor však na přecitlivělost. Den je také vhodný pro dokončení úkolů, práce či projektů. Můžete se pustit i do plánování nových úkolů, ale s realizací počkejte. Mimo jiné jde o den vhodný ke studiu," doplnila Černá.

[chooze:article;value:523085]

​"Období je vhodné na lásku, zasnoubení, ale i cestování. Snažte se odpustit staré křivdy. Jde o období, kdy si můžeme spoustu věcí vyjasnit, vyřešit spory. Ale nenechte se vyprovokovat do hádky," upozorňuje numeroložka.

Zdraví

Po zdravotní stránce je podle ní ohrožený krk, hlasivky, hrtan i mandle. "Takže pozor na prochladnutí, ale i na křik. Mohou se objevit bolesti v krku, angíny a chrapot. Ohrožený je i jícen a žaludek. Býk má rád kvalitní jídlo, pití, které si rád dopřává. Je požitkář. V těchto dnech bychom však měli být právě kvůli problémům se zažíváním střídmější," doporučila.

Jídelníček

Ve stravě byste měli omezit tučná jídla. "Snažte se vynechat pečivo, dorty, knedlíky, zaměřte se hlavně na zeleninu a libové maso. Je vhodné konzumovat více mořské ryby a plody moře, které svým podílem jódu podporují funkci štítné žlázy. V případě nachlazení si připravte bylinkový čaj, například z tymiánu, máty nebo šalvěje," uzavřela Černá.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.