Nechutné fotky i videa nahých mužů. Víc mi jich chodilo jako dítěti, říká herečka

Seriál Táta v nesnázích je podle hereček jedinečný v tom, že oslovuje lidi napříč generacemi. "Je to odlehčený seriál, který zpracovává rodinná témata s humorem a nadsázkou. Navíc podle mě funguje velmi dobrá chemie mezi námi třemi i ostatními herci. To, že nám je spolu dobře, není hrané. Jsme fakt taková rodinka, což je na tom asi fakt to nejhezčí," zmínila Agáta Kryštůfková.

"Fakt jsme si s holkami sedly a udržujeme to přátelství dál. Vždycky když někam jdeme, tak si napíšu 'ségry kafe' a beru je jako dvě sestry, se kterými můžu probrat všechno. I na tom natáčení jsme spolu řešily soukromé až intimní věci. Nemáme na sebe sice moc času, ale trávíme ho spolu rády," doplnila ji její seriálová nejmladší sestra Veronika Divišová.

[chooze:article;value:521624]

​Herečky popsaly své zkušenosti s tím, jak s nimi komunikují lidé na sociálních sítích. "Píše mi dost zvláštních lidí a myslím, že jsem se to naučila dobrým způsobem filtrovat. Většina z těch věcí se už ke mně osobně nedostane, což je fajn. Čím jsem starší, tím víc si vážím svého soukromí," nastínila Štěpánka Fingerhutová. 

Nejhorší zážitek má ale ta nejmladší z nich. "Občas mi přijdou nepříjemné zprávy s erotickým kontextem. Točila jsem odmala a už jako dítě jsem dostávala hodně nevhodné zprávy, někdy i fotky nahých mužů a mnoho sexuálních videí. Teď si z toho dělám srandu, že už jsem asi starší a už nikoho tímto způsobem nezajímám," směje se nyní už 20letá Veronika, která se s tímto způsobem obtěžování setkala už v osmi letech. Naštěstí ale vše řešila s rodinou.

[chooze:article;value:516016]

​Oproti tomu Štěpánka má zkušenost se stalkingem, a proto si dává také pozor na to, co všechno na sociálních sítích sdílí. "Jednou jsem zažila osobní zásah, kdy se ke mně jednou někdo pokusil dostat v divadle. Nebylo to vůbec příjemné, pak se to vyřešilo," uzavřela nepříjemné téma. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.