Nejsem žádná miss, říká Mariana Prachařová. Za potíže s muži viní i otce

[chooze:gallery;value:36408]

Influencerka ​Mariana Prachařová ve svých 30 letech pohlíží na vztahy s muži střízlivě. Ačkoliv zatím toho pravého nepotkala, nechce na sebe nijak tlačit. "Já si říkám i ohledně těch partnerů, že až přijde, tak přijde. Já nechci být ta holka, co chodí a hledá, řeší biologické hodiny," popsala v podcastu Jakuba Kotka na youtube.

"Zaprvé to chlapi prostě vycítí a já nechci být s někým jenom proto, že bych měla a že na mě společnost pohlíží, že na to mám věk. Já prostě chci najít někoho, s kým mi bude dobře, a když to bude v padesáti, tak to bude v padesáti," vysvětlila.

[chooze:article;value:562011]

Svěřila se ovšem, že ve vztazích má dlouhodobý problém s důvěrou. "Já jsem nad tímhle přemýšlela, dokonce jsem chodila i na terapie, kde jsem celkově řešila svoje vztahy s muži, a zjistila jsem, že to trochu pramení z mé minulosti. Nechtěla bych zabředávat do detailů, protože každý vždy svádíme všechno na své rodiče a myslím si, že to není úplně fér. Jsou to také lidi, co jsou na tomhle světě poprvé a nějak se snaží,prozradila Mariana.

Ač rodičům nic nevyčítá, přiznala, že si dlouho hledala cestu ke svému otci Davidovi, který se s její matkou rozvedl kvůli mladší kolegyni Lindě Rybové. "Když se rodiče rozvedli, což bohužel v dnešní době není nic neběžného, nějakým způsobem ty vztahy nebyly úplně dobrý a já jsem si dlouho hledala k tátovi cestu," vysvětlila influencerka.

[chooze:article;value:548043]

"Nebyla to vůbec jeho chyba, ani mámy, tam bylo víc faktorů dohromady, ale prostě se to stalo a tu cestu jsem si k němu našla až teď v dospělosti. Myslím si, že je to důvod toho, proč mám problém s důvěrou a nějakým otevřenějším vztahem s chlapama," shrnula Mariana.

Hned v prvním vztahu navíc zažila nevěru na vlastní kůži. "Také si myslím, že na to měl vliv ten můj čtyřletý vztah, kdy jsme začínali v 15 jako děti a končili v 19, kdy už jsi dospělejší. Prošli jsme si krizemi a situacemi, které mě hodně poznamenaly, co se týče důvěry. Jako například nevěry," svěřila se influencerka a dala jasně najevo, že ona nebyla tou, která by ve vztahu podváděla.

[chooze:article;value:517866]

O svých problémech na milostném poli však ví a snaží se s nimi pracovat. "Je to samozřejmě ta důvěra a zadruhé, což je pro holky typické, když potkám někoho, kdo mě zaujme, začnu si představovat naši svatbu, budoucnost, kam pojedeme na dovolenou. Opravdu se snažím to nedělat, ale je to pro mě strašně těžký," přiznala.

Potíž vidí i ve svých přemrštěných standardech na muže. "Navíc mám v hlavě úplně nesplnitelná kritéria a já sama nejsem miss, abys si je nastavovala, ale bohužel to tak zatím je a nechci slevovat. Já jsem byla tak dlouho sama, že když už někdo teď přijde, tak ať to stojí za to," uzavřela Mariana. Doufá, že v Anglii, kam se stěhuje, by se mohlo vše obrátit k lepšímu a slíbila si, že tam začne víc randit.

David Prachař otevřeně: Promluvil o natáčení v Itálii i názoru na Bartošovou (5/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.