Nemocná Kate umírá strachem. Objevil se člověk, který jí může zničit život

[chooze:gallery;value:34975]

​Princezna Kate se už několik týdnů zotavuje po operaci břicha. Podle královské rodiny se jí daří dobře, plán jejího strýce Garyho Goldsmitha jí ale může velmi snadno přitížit. Ten má totiž nápad, ze kterého členům královské rodiny zatrnulo.

Goldsmith, jenž je úspěšným podnikatelem v IT odvětví, se totiž rozhodl přihlásit se do oblíbené televizní soutěže Celebrity Big Brother, píše portál Daily Mail. Pro účast se rozhodl navzdory přání své starší sestry Carole, matky Kate, ale i samotné královské rodiny.

[chooze:article;value:544508]

Svou rodinu tím Goldsmith přímo rozzuřil. "Kateini rodiče Carole a Michael jsou vzteky bez sebe. Nelíbí se jim, že Gary půjde do Celebrity Big Brothera. Kate nepotřebuje další zdroj stresu," řekl portálu The Sun zdroj blízký rodině Middletonů.

Goldsmith, který je proslulý tím, že si nebere servítky, se ale hájí tím, že proti Kate neřekne křivého slova. Svou neteř totiž v minulosti hájil například kvůli vyobrazení v seriálu Koruna. Zastal se i své sestry Carole, která v seriálu setkání Kate a prince Williama naplánovala. Podle Goldsmitha se ale nic takového nikdy nestalo.

Naproti tomu Goldsmith naznačil, že se rozhodně nebude držet zkrátka. "Prohlásil, že bude mluvit o čemkoliv a komkoliv. Princ Harry a Meghan Markleová se pravděpodobně ocitnou pod palbou jeho kritiky. Gary se nikdy netajil tím, jak moc je nemá v oblibě," dodal zdroj The Sun.

Končí spekulace o zdraví Kate. Zásadní prohlášení Kensingtonského paláce:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.