Po nemocné Kate se slehla zem. Ani nejbližší nevědí, kde princezna je

[chooze:gallery;value:34995]

O své neteři Kate Middletonové smýšlí Gary Goldsmith v tom nejlepším světle, společně s Williamem prý totiž Kate drží celou královskou rodinu. Uznal však, že princezna nemá tolik času a skoro nikdy není k zastižení. "Je obtížné sehnat Kate i v těch nejlepších časech, věnuje se totiž hlavně svým dětem. Oceňuji, že vždycky klade rodinu na první místo," vysvětlil princeznin strýc podle britského listu The  Standard.

Situace se podle něj zhoršila i kvůli její nemoci, kdy se Kate stáhla z veřejného dění. Myslí si, že lidé by to měli pochopit a klid na zotavení jí dopřát. "Myslím si, že všichni by ji teď měli nechat na pokoji, protože určitě existuje důvod, proč rodina o Kate teď nemluví a dává jí trochu prostoru," prozradil podle portálu Mirror Goldsmith.

[chooze:article;value:544877]

Naznačil tak, že zdravotní stav princezny je vážný. "Kdyby se to dělo komukoliv jinému, napadlo by nás hned dopřát danému člověku prostor. Ale jen proto, že jde zrovna o Kate, která dělá tak úžasnou práci, je o ni vždy zájem," svěřil se strýc princezny.

Podle něj je důležité, aby se teď Kate soustředila hlavně na sebe, poté bude moct znovu pomáhat ostatním. "Než budete zachraňovat jiné, prvně si musíte nasadit vlastní kyslíkovou masku," podotkl Goldsmith.

[chooze:article;value:544762]

Doufá, že jeho neteř bude brzy v pořádku. "Kate, uzdrav se, miluji tě. Až budeš připravená, uvidíme se znovu. To jsou slova, která bychom dopřáli komukoliv jinému, tak proč ne jí?" uzavřel strýc princezny.

Končí spekulace o zdraví Kate. Zásadní prohlášení paláce přineslo odpovědi (3/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.