Nevěra, vztek i pláč. Těšte se na mezinárodní Výměnu manželek

Řidička kamionu Bára (32 let) bydlí v německém městě Bielefeld. Z předchozího vztahu má osmiletého syna Sebastiana. S profesionálním řidičem Petrem (43) jsou spolu dva roky a mají 14měsíční dceru Leticii. Do Výměny rodinu přihlásila Bára, protože chtěla vidět, jak to chodí jinde a jestli v domácnosti vše dělá jen žena. 

Druhá, velmi početná rodina žije v Jeseníkách. Seznámíte se v ní s 42letou Jarmilou a 41letým Mírou, který je velmi háklivý na pořádek. Společně mají pět dětí, a to Nikolu (18), Richarda (17), Dominika (13), Daniela (9) a šestiletého Denise. Oba partneři přiznali, že do Výměny manželek se přihlásili hlavně kvůli finanční odměně.

[chooze:article;value:485268]

​Bára je šťastná, že se po delším čase dostala do Česka. V nové domácnosti je překvapena z množství hraček, vkusu rodiny a malého bytu pro sedm lidí.

Je v rozpacích z toho, že veškerou práci v domácnosti zastává jediná dcera Nikola a otec Míra tráví hodně času před domem se sousedkou. Problém nastane, když Bára po Mírovi chce, aby bez pomoci ostatních uvařil oběd pro celou rodinu. 

Sledujte tento díl na TV Nova ve středu ve 20:20, nebo už nyní na Voyo.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.