Ničí psychicky mě i dceru, šílí Hanychová. Soukup ji měl zdeptat drsným krokem

[chooze:gallery;value:29863]

​Zničená Hanychová se svěřila svým sledujícím, že už je kvůli tahanicím o dceru úplně vyřízená. Zaskočilo ji, když si její bývalý partner přijel pro dítě za doprovodu právničky. "Holčičky, taky se vám dělo, že si třeba otec jezdil se svou advokátkou přebírat dítě?" postěžovala si influencerka v příběhu na instagramu.

Přitom oběma otcům jejích dcer nabízela o Velikonocích usmíření a slíbila jim, že ve všem ustoupí. "Já už opravdu nevím, proč mě chce tenhle člověk jako úplně zničit. Co mě, ale psychicky tu malou nebohou holčičku," naznačila Hanychová, že tahanice odnáší i Rozárka. 

[chooze:article;value:549482]

Nepříjemný incident se na influencerce podepsal i fyzicky. Od úterý totiž leží se střevní chřipkou a po návštěvě jejího ex se jí ještě přitížilo. "Já už si jdu zase lehnout, to je opravdu," pronesla rozhořčeně.

Poté však o celé situaci nechtěla mluvit a začala mlžit, zda šlo skutečně o Soukupa. "Jako že by to byl Prachař? To nevím, to já jsem nespecifikovala. To máte pravdu," reagovala ironicky. "Já už se vůbec k ničemu nebudu vyjadřovat, nebudu," řekla TN.cz Hanychová.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty roste jako z vody (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.