Nové díly Na lovu jsou tady. Vědomostní soutěž plná humoru jde do další sezóny

Zábavná vědomostní soutěž Na lovu vstupuje do nové sezóny. O poučné a zábavné chvíle nebude nouze ani tentokrát. I když se to nezdá, i lovci mají v určitých oblastech mezery.

Přes léto tak nelenili a snažili se doplnit si chybějící znalosti. "Samozřejmě jsem rozšířil nějaké vědomosti v oblastech, kde jsem byl slabší, třeba v oblasti flóry a fauny si troufám říci, že už jsem trochu silnější," řekl Václav Slabyhoudek alias Pan Lišák.

Ani sympatický Kalkulátor nelenil. "Koukám různě a poslouchám písničky v autě. Sleduju ty novější věci, ale ono mi to leze strašně blbě do hlavy," dodal Jakub Kvášovský.

[chooze:article;value:510275]

​Tvůrci Na lovu se netají tím, že kromě hledání soutěžících se poohlíží i po nové osobnosti, která by rozšířila řadu lovců. "Myslím, že to vůbec není jednoduché. Těch lidí, kteří mohou dělat tuto specifickou roli, je hrozně málo. I v Americe si půjčovali lovce z Anglie. Myslím, že my jsme měli na lovce velké štěstí. Mně by se líbilo, kdyby to byl nějaký mladý génius, který by je drtil na otázkách, co oni nevědí, jako různý popkulturní fenomény," zmínil moderátor Ondřej Sokol.

"Hledání lovců je na celém pořadu ta nejsložitější věc. Jen díky nim je náš pořad to, co je. Jejich renomé ve skutečném životě dalo našemu pořadu autenticitu. Každý už asi pochopil, že dávat váženému akademikovi, učiteli či právníkovi otázky dopředu, by bylo pošetilé a hloupé," doplnila kreativní producentka Veronika Mikysková.

Své vědomosti můžete s lovci poměřit každý všední den v 17:30 na Nově, nebo o týden dřív na Voyo.

Belladonna byla hostem v pondělní Snídani. Prozradila, v čem je nejsilnější:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.