Oblíbená zpěvačka v slzách: Zemřela jí milovaná babička. Starala se o nás, říká

[chooze:gallery;value:36096]

​Hvězda muzikálu Dracula se vyrovnává s velkou ztrátou. Zemřela její babička Jana, která pro ni byla v životě velkou oporou. "Měla jsem tu nejhodnější babičku na světě. Vždy mi vozila ty nejlepší ořechové rohlíky polévané čokoládou z pekárny! Když jsem měla bolavé srdce a byla zlomená láskou, poslouchala a nesoudila, vždy jen řekla, že by si přála, abych byla šťastná," svěřila se na sociálních sítích.

Pomáhala jí se všemi životními těžkostmi. "Chodila se mnou na procházky na kačenky a byla velmi obětavá. Strašně moc nám pomáhala s moji sestřičkou Eliškou, která byla velmi nemocná, a až do její smrti nám byla oporou a Elišku milovala. Teď už je s ní a se všemi, které jsme ztratili a jednou se s nimi zase potkáme," popsala Nývltová.

[chooze:article;value:557426]

Naposledy se rozhodla s milovanou babičkou rozloučit. "Moje milovaná babičko Janičko, pozdravuj tam nahoře všechny, které miluju a chybí mi. Děkuju ti za to, jak jsi mě milovala a byla na mě pyšná," vzkázala zpěvačka do nebe.

Svým sledujícím se svěřila, že její babička by nechtěla, aby lidé smutnili, a proto se rozhodla vzpomínat na to hezké. "Pamatujte, život je křehký. Každou minutu. Každý z nás prožívá trápení a smutky, ale je to koloběh života! Proto vždy najdeme sílu a čas všechno zahojí," napsala Nývltová.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.