Otec spáchal sebevraždu a zabil dceru. V dopise popsal děsivý důvod

Děsivý příběh se odehrál 18. června 2023 na Den otců v britském Lincolnshire. Ashley vzal svou dvouletou dceru Oriu na pláž, kde společně strávili den. Cestou k matce, které měl dceru vrátit do péče, protože rodina v té době už nežila společně, se stala tragédie, připomíná web Tyla.com.

Ashley i malá dívka zemřeli po čelním nárazu do protijedoucího náklaďáku. Šance na přežití byly téměř nulové. Patologové se navíc přeli, zda dívka nebyla udušena ještě před nehodou.

[chooze:article;value:550629]

Z dopisu na rozloučenou, který později objevila policie, se ukázalo, že tragédi způsobil Ashley úmyslně, protože neunesl rozchod s Rachel, Oriinou matkou. "Musím se omluvit. Nebyla to náhoda. Udělal jsem to schválně sám," stálo v temném vzkazu. Muž navíc zmínil obavy, že může být v životě dívky nahrazen někým jiným. 

Odluku páru potvrdili listu Daily Mail i lidé z Anwicku, obce, kde mladý pár žil s tím, že soužití nebylo příliš harmonické. "Nákladní auto sjelo do hráze ve snaze vyhnout se autu, které jelo proti němu," popsali vesničané nehodu.

"Moc tě miluju. Je mi tak líto, že ti byl vzat tvůj drahocenný život. Dala jsi mi tolik světla, miláčku, tolik lásky a tolik štěstí. Budu si vážit každé chvíle, kterou jsme spolu strávili," prohlásila zdrcená Rachel u soudu, který se otřesným případem zabýval.

Rodinná tragédie na dně Macochy. Matka skočila s dětmi do propasti (7/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.