Pizzerie odmítá rozvážet do části českého města. Nezvladatelná lokalita, tvrdí

"Už nám došla trpělivost a rozhodli jsme se absolutně vynechat toto místo z rozvozové zóny," napsala pizzerie na facebooku. Na mapě vyznačila ulici Jindřicha Plachty a okolí v Mojžíři.

Restaurace si stěžuje na to, že dříve měli lidé v části města kopat do jejich auta a vyhrožovat poslíčkům násilím. Po určitou dobu tak dovážela na zastávku autobusu. 

"Druhý incident včera i na zastávce. Dobývání se řidičce do auta, rozkopnuté světlo u vozu, vyhrožování," popsala pizzerie v sobotu.

[chooze:article;value:517915]

Restaurace si stěžuje na obyvatele městské části. "Absolutně nezvladatelná lokalita plná lidí, kteří nemají morální kodex, natož chování," postěžovala si.

Slušným zákazníkům, které dříve v ulici obsloužila, se pizzerie omluvila. "Po dobu, než elektronicky vše podchytíme, bude všem zákazníkům obratem voláno, že jejich objednávku musíme zrušit," uvedla ale.

Vyzvala také město, aby se situací něco dělalo. Redakce TN.cz oslovila ústecký magistrát s žádostí o reakci, případnou odpověď v tomto článku zveřejníme.

Problémy v lokalitě ale řeší město dlouhodobě. Například od července autobusy na sídlišti otevírají jen přední dveře. "Jde o další krok ve snaze ochránit slušné obyvatele a cestující, řidiče MHD, vozidla Dopravního podniku a zároveň uklidnit situaci v této problémové lokalitě," napsala k rozhodnutí městská část Neštěmice.

Napadení na parkovišti. Policie pátrá po skupině, která v Jablonci zmlátila mladíka (9/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.