Po Výměně chce Gábor rozšířit rodinu. Plánuje si dva kluky

Monika Jákliová chtěla ve Výměně vyzkoušet, jestli to Gábor zvládne v domácnosti i s někým jiným. Nakonec ale ona sama Výměnu ukončila po pěti dnech, protože už nezvládala odloučení od několikaměsíční dcery Zory.

Zároveň jí vadili psi v domácnosti u druhé rodiny. "Nikdy v životě jsem si nemyslela, že dokážu žít bez telefonu. Viděla jsem tu, že rodina je nejvíc a chtěla bych, abychom žili tak, že večer jsme doma a hotovo. Nastavíme doma jiný režim," plánovala v závěru Výměny.

[chooze:article;value:503876]

​Z ukončení Výměny byli skoro všichni nadšení, včetně Gábora, který už se nemohl dočkat. "Vadilo mi, že nebyla doma a nevěděl jsem, co dělá. Také mi vadilo, že Zora nebyla s Monikou," zmínil bojovník. 

Jejich vztah si v minulém roce prošel rozchodem, nevěrou i následným udobřením. "S Monikou máme pořád vztah jednou nahoře a jednou dole. Ale teď bude tak nadšená, že je doma a se Zorkou, že celý týden z toho bude plakat," míní Gábor.

Ten má už s Monikou připravený plán na další potomky. "Rodit ještě nemusíš, ještě na to dostaneš čas. A potom hned přijdou chlapci Gábor a Áron," řekl Monice zápasník na konec. 

Gábor má zkrátka hlavní slovo! Podívejte se, co Renatu ve Výměně nejvíce vytáčelo:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.