Policie promluvila o smrti Sinéad O’Connor. Zpěvačce už nebylo pomoci

[chooze:gallery;value:32554]

​Smrt Sinéad O'Connor vyvolala smutek, ale i otázky o tom, co stálo za odchodem teprve 56leté zpěvačky. Příčina je zatím zahalena tajemstvím, londýnská policie ale ve čtvrtek k případu prozradila několik detailů. 

Oznámení o ženě v bezvědomí v domě v Herne Hill v jižním Londýně obdržela v 11:18 hodin. "Policisté se dostavili na místo. Šestapadesátiletá žena byla prohlášena za mrtvou. Její smrt nemá podezřelé okolnosti," cituje agentura Reuters prohlášení policie. 

Jak připomíná britský deník Evening Standard, zpěvačka v minulosti otevřeně hovořila o psychických potížích, kterými trpěla. V pořadu Oprah Winfreyové v roce 2007 prozradila, že jí byla diagnostikovaná bipolární porucha a bojovala se sebevražednými sklony. Se svými problémy se léčila, a přestože jí medikace pomohla, svěřila se, že je to běh na dlouhou trať. 

[chooze:article;value:515187]

​Její křehké duševní zdraví ještě více podlomila tragická událost, která se jí v životě odehrála na začátku loňského roku. Jejího 17letého syna Shanea našli –⁠ poté, co byl dva dny pohřešovaný –⁠ mrtvého. Stalo se tak po jeho propuštění z nemocnice, kde byl hospitalizován kvůli sebevražedným sklonům. 

Před deseti dny, 17. července, Sinéad napsala příspěvek, který fanouškům umožnil nahlédnout do její ztrápené duše. Vracela se v něm ke smrti syna. "Od té doby žiju ve tmě jako nemrtvá bytost. Byl láskou mého života, světlem pro mou duši. Byli jsme jedna duše ve dvou tělech. Byl to jediný člověk, který mě kdy bezpodmínečně miloval," cituje její slova magazín People

Více ke smrti Sinéad O'Connor se dozvíte v reportáži:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.