Poplach po smrti Patricie Janečkové (†25). Hvězda Hlasu udělala rázný krok

Brzká smrt talentované Patricie Janečkové zasáhla i její kolegyni, zpěvačku Elišku Mrázovou alias Elis Mraz. "Bulím teď a nedokážu pochopit, kde je ta spravedlnost, že někdo tak talentovaný, jako byla Patricie, nás opustil v 25 letech," svěřila se někdejší semifinalistka soutěže Hlas Česko Slovenska na facebooku.

"Byla to za mě jedna z nejtalentovanějších zpěvaček mladé generace a všichni to věděli už v ten moment, kdy napochodovala jako dítě do operního divadla, kde jsem ji měla tu čest poprvé poznat. Hrozná ztráta pro českou scénu. Nedokážu si představit tu bolest pro její rodinu. Je mi to strašně líto," napsala také.

[chooze:article;value:524583]

Smrt obdivované kolegyně ji zároveň vedla k rozhodnutí všechny své fanoušky vyzvat, aby rakovinu nepodceňovali. "Lidičkové moji, prosím, hlídejte se. Prevence je největší základ. Neodkládejte to," napsala do svého příběhu na instagramu.

"Nikdy opravdu nevíte, co se vám v tom těle zrovna děje, a věk nás ne vždy ochrání," doplnila. Z těchto slov až mrazí. Samotná Patricia totiž kdysi přiznala, že pro výsledky vyšetření šla s úsměvem, protože ji tehdy v 23 letech ani nenapadlo, že by jí mohli oznámit nějakou vážnou diagnózu.

Jako 12letá vyhrála Talentmanii. Patricia Janečková podlehla zákeřné rakovině:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.