Pořad, který bojuje za vás. Na vaší straně startuje už v sobotu

Na vaší straně, pořad, který za Vás bude bojovat. Vše začalo seriálem reportáží v Televizních novinách. Kontrolovali jsme potraviny, řešili ceny energií i podvody na internetu.

Nový pořad v tom bude pokračovat. Řešit se budou spotřebitelská témata, dozvíte se potřebné informace přímo od odborníků a na reportážích bude pracovat třeba oblíbený reportér Jan Zálužský, který se těmto tématům dlouhodobě věnuje.

"To poslání je jasné, být především na vaší straně a nedat podvodníkům šanci přiživit se na cizím neštěstí. Je přece velmi důležité, aby lidé v Česku nakupovali kvalitní zboží a potraviny za rozumné ceny a nenechali se přitom odírat," upozornil.

[chooze:article;value:531899]

V prvním díle si tvůrci pořadu posvítili například na energetiku nebo kvalitu potravin v českých obchodech. "Podívali jsme se na praktiky některých dodavatelů energií, kteří nevrací svým klientům přeplatky, na praktiky některých taxikářů, kteří se neštítí jízdu předražit a také na to, jak se projevily naše skoro rok trvající kontroly potravin v obchodech," popsal vedoucí pořadu Vítězslav Boch.

Novým pořadem bude provázet reportérka a moderátorka Linda Nguyenová. "Je to výzva i v tom, že tu moderaci jako takovou jedeme z terénu, není to nic ve studiu, takže nemáme možnost ani čtecího zařízení, všechno, co řeknu, tak si musím nést v hlavě. Možná tu bude chvilkama taková improvizace, ale věřím, že zkušenostmi to vyladíme," řekla.

Své podněty a náměty na reportáže můžete i nadále posílat na emailovou adresu navasistrane@nova.cz.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.