Přivezte si z dovolené nejkrásnější fotky. Influencerka radí, jak na to

Fotky blankytně modrého moře jsou podle Nguyenové ty nejkrásnější, které se dají pořídit. "Tahle místa mi na instagramu fungovala nejlépe. Patří mezi ně Karibik nebo Maledivy," prozradila.

Podstatným faktorem je podle ní scenérie. Tu lze zajistit dvěma způsoby. Jedním z nich je hezký výhled, například do přírody. Velmi důležitou věcí je hra světla. Kvůli tomu influencerka doporučuje pohlídat si golden hour, tedy dobu východu a západu slunce. Zároveň ale upozorňuje na to, že není dobré fotit proti světlu.

[chooze:article;value:478360]

Pokud chcete mít dobrou fotku, je také důležité dávat si pozor na to, aby jste ji nefotili křivě. "Velmi pomáhá, pokud má člověk ve fotoaparátu výřezy, podle kterých si může například srovnat horizont," radí Nguyenová.

Jak si ale poradit, pokud cestujete sami? I na to zná Bé Hà odpověď. "Na cestě v Austrálii jsem přišla na to, jak to udělat, aby mi i náhodný člověk, kterého oslovím na ulici, udělal hezkou fotku. Foťák vždy nastavím tak, jak potřebuji, poprosím někoho, aby mě vyfotil, ale aby jen stiskl spoušť a s foťákem nehýbal. Vždy jsem dostala to, co jsem potřebovala," doporučuje influencerka.

[chooze:article;value:477466]

Pořídit perfektní fotku může trvat různě dlouho. V dnešní době je velmi oblíbená autenticita. Proto můžete krásný obrázek pořídit i během několika vteřin. Jak ale sama Nguyenová říká, pokud chcete zachytit skutečně výjimečný moment, může to trvat i půl hodiny.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.