Pro zábavu si udělal DNA test. Objevil matčino děsivé tajemství

Nečekaný objev učinil 19letý mladík z Francie. Na sociální síti Reddit se s ostatními uživateli podělil o svůj příběh a žádal je o radu, jak postupovat dál. "Nedávno, když jsem se odstěhoval od rodičů, měli moji přátelé skvělý nápad, udělat si testy DNA. Říkal jsem jim, že moje výsledky nebudou zajímavé, protože jsou moji rodiče oba Evropané," uvedl chlapec v příspěvku.

V tu chvíli se ale vyskytl neočekávaný problém. Podle výsledků testů je mladík totiž z jedné poloviny Evropan a z druhé Asiat. "Jsem si naprosto jistý, že nikdo z mé rodiny odtamtud nepochází. Své prarodiče znám opravdu dobře," přidal.

[chooze:article;value:517330]

Ze strachu, že chlapcova matka mohla před lety podvést jeho otce se pokusil francouzský mladík toto téma nadhodit při konverzaci s rodiči. "Zatímco otec se smál a říkal, že bych to měl zkusit, máma nejdřív mlčela a po chvíli změnila téma. Po hovoru mi napsala. V podstatě mi vynadala, že si dělám starosti kvůli takovým hloupostem a nesoustředím se na studium," svěřil se.

"Opravdu nevím, co si o tom mám myslet. Nikdy mi takové zprávy nepsala a vždycky jsme si byli blízcí, opravdu se moc nehádáme. Mám pocit, že něco skrývá," dodal chlapec. Matčino chování ho rozhodilo natolik, že výsledky testů nemůže dostat hlavy. "Jinak bych na výsledky testu zapomněl a myslel si, že to byl omyl," upřesnil.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.